• A speciális, csak nálunk kapható, egyedi fejlesztésű két körös hűtési rendszerrel (New Concept) ellátott álló szoláriumaink miatt.
  • Mert nálunk dupla annyi garanciát kap, mintha bárhol máshol vásárolna gépet.
  • Továbbá rendkívűl kedvező áraink és akcióink miatt is mi vagyunk az ideális választás.

FIGYELEM azonban a legnagyobb különbség, hogy az általunk gyártott gépekkel PÉNZ-t lehet termelni, mert a vendégek szeretni fogják,

-mert  nem hagyományos géparkkal fog rendelkezni, mint amilyenek a hazai piacon  kínált „kedvező árú” álló szoláriumok. Azok  mind úgynevezett hagyományos  álló gépek, melyek EGY VENTILÁTOR –ral  működnek.

Ebben a kategóriában nagyon nagy az árharc, mert mindenki és minden pincében ilyet gyárt …

Ön is ismeri biztosan ezt az egy ventilátoros pörkölő gépet, ami már 5  perc alatt elviselhetetlenné válik és a másik stúdióban se tapasztal jobbat, annak ellenére sem, hogy talán annak szebb a dekorációja?

Hiszen a  szolárium, a barnítási szolgáltatás célja is a bevétel növelése, de ez csak akkor valósul meg, ha azt aktivizálják is, amit a tényleges számok egy hagyományos álló szolárium üzemeltetésekor nem igazolnak!

KÉT KÖRÖS HŰTÉSI RENDSZER (New Concept)-es gépet más NEM  gyárt, nem biztosít ügyfeleinek piaci előnyt és nyereséget.

A piaci résztvevők többsége csakis „magának” termel, saját rövidtávú célja csupán egy, az éppen legyártott gép értékesítése!

Nálunk megkaphatja viszonteladói áron az új gépeket szintúgy, mint a bemutató vagy használt gépeinket.
Nagyon örülnénk, ha megtisztelnének  bennünket azzal, hogy  időt szakítanak modelljeink megismerésére és kipróbálására telephelyünkön.