1369497190_CE

Saját gyártású álló szolárium gépeink

csúcsmodellje ez az ovális alakú, professzionális hatékonyságú álló szolárium, mely ovális formájával még tökéletesebben felveszi testünk vonalait a barnulás ideje  alatt. Plexis borításának és speciális fejlesztéseken alapuló, magas színvonalú technológiai paramétereinek köszönhetően egyenletes és tartós barnulást biztosít a teljes testfelületen. Szalonok sláger gépe, profi szolizók kedvenc modellje.

A RAL színskála minden színében választható felár nélkül!

180/190 cm-es 160/180/200/225 wattos csövekkel. A szolárium felszereltsége a belső/külső világítás, rádió/Mp3, hangszórók, színrefújt kapaszkodók, digitális vezérléssel, többszáz féle választható dekorációval. Igény szerint választható breeze-aromapermettel és egyéb opciókkal, pl: vibro trainer, fényáteresztő dekorációk, stb…

SALSA VibroSUN Open Sky

A SALSA  Kubából származó ösztönös, „elvek nélküli” tánc, melynek jellemzője a játékosság, a hétköznapi történések stilizált előadása. A mi álló szolárium gépeink csúcsmodelljére, a Salsa-ra is ez a jellemző: a végtelen könnyedség, a maximális konfort és a használatából eredő életöröm. Kétkörös hűtési rendszer  „New Concept” -nek köszönhetően megszűnik az égető forróság érzése. A felülről a testre befújt és szabűlyozható hatalmas légáram lehetővé teszi a kellemes benntartózkodást és így új értelmet nyer általa a szoláriumozás. Aki kipróbálja Salsa álló szolárium modellünket, az garantáltan csak ezt fogja utána használni, mert nincs jobb nála és nem tud vele betelni.  NINCS többé bezártság érzett, nincs többé hőguta  hála a nyitott tetőnek  – OPEN SKY  – „a felhőtlen égnek”.

Részletek

Salsa álló szolárium

A salsa Kubából származó ösztönös, „elvek nélküli” tánc, melynek jellemzője a játékosság, a hétköznapi történések stilizált előadása. A mi álló szolárium gépeink csúcsmodelljére, a Salsa-ra is ez a jellemző: a végtelen könnyedség, a maximális konformizmus és a használatából eredő életöröm. Kétkörös hűtési rendszer „New Concept”-jének köszönhetően megszűnik az égető forróság érzése. Új értelmet nyer általa a szoláriumozás. Aki kipróbálja Salsa álló szolárium modellünket, az garantáltan nem tud betelni vele.

Részletek

Salsa IQ álló szolárium

A Salsa IQ vagy másnéven Salsa Electronic modellünk a Salsa csúcsmodell továbbfejlesztése. Azelektronikus vezérléssel szabályozott csőintenzitással  a SALSA IQ  álló szolárium gépnk 1000 óráig egyenletesen barnít, ezáltal a leggazdaságosabb az üzemeltetése. A szoláriumcsövek élettartalma az optimális kihasználásnak köszönhetően meghosszabbítható és az elektronikának köszönhetően a csővégek nem is nem szürkülnek. Egy év alatt ügyfeleink tapasztalatai alapján kb. 35-40% rezsiköltséget lehet vele megtakarítani! Ráadásul használata lényegesen kisebb hőtermelése miatt a lehető legkomfortosabb.

Részletek

Salsa MIX – arcbarnítós álló szolárium turbo power

Mindaz a kényelmi funkció megtalálható benne, ami az előző két Salsa modellben, a Salsaban és a Salsa IQ-ban, de nevéből adódóan már nem csak hagyományos, nagy teljesítményű szoláriumcsöveket tartalmaz, hanem 5 db, a test teljes hosszát lefedő VIT arcbarnítót is, ezáltal ez a turbószoláriumok királykategóriája.

Részletek

Vásároljon közvetlenül a gyártótól új EU konform gépet!

Kérje ajánlatunkat!

Kíváncsi hagyományos szolárium gépeinkre is?

Amennyiben hagyományos, egyventilátoros álló szoláriumot vagy kevesebb extrával rendelkező álló szolárium gépet keres, ez esetben szíves figyelmébe ajánljuk Swing modelljeinket!