Specialitásunk a „New Concept” kétkörös hűtési rendszer

A koncepciónk lényege, hogy a hagyományos egy ventilátoros szoláriumok ideje lejárt, mivel minden sarkon található belőlük, ezért ideje olyan újdonsággal előrukkoljunk, ami szignifikánsan megkülönbözteti álló szoláriumainkat a többi gyártóétól. Ez nem más, mint a saját, egyedi fejlesztésünk, a kétkörös New Concept” hűtési rendszer.

A testhűtés, amely a gép hőmérsékletétől független és szabályozható magas fokú napozási komfortot biztosít, így megszűnik az égető forróság érzete. A tető ventilátor ugyanis felülről hűti, fújja a vendéget ! A szolárium csövek egyenletes hőmérséklete – a második keringető ventilátornak köszönhetően – az egyenletes és szép barnulást teszi lehetővé „tetőtől talpig”! Nincs többé fehéren maradt láb, amire főleg a szoláriumhasználó hölgyek szoktak előszeretettel panaszkodni.

Testhűtő ventilátor – 350mm átmérőjű lapátventilátor

Elszívó gyűrű – a gép meleg levegőjét gyűjti össze a beömlő nyílásokon át

A kalapban elhelyezett  2.-ik ventilátor (radiális) pedig elpumpálja a meleg levegőt az előre megbeszélt irányba, távolságra és átmérővel. Ügyfeleink tapasztalatai alapján egy ilyen gép valóban hamar behozza az árát, mivel a vendégek komfortérzete maximális, így nincs lemorzsolódás, ezt a típusú gépet ugyanis mindenki örömmel fogja újra és újra használni. Nincs ennél jobb eszköz törzsvendégek szerzésére!