6 érv a szoláriumozás mellett

A szoláriumok manapság gomba módra növekednek és terjeszkednek. Ez köszönhető az igen nagy keresletnek, és hogy a mai szalonok már sokféle törvénynek és uniós előírásnak megfelelnek, amik főként a vendégek érdekeit és egészségét védik. Ezért is lett és lesz egyre keresettebb hely a szolárium.

Lássuk hát azt a hat érvet, amiért érdemes szolárium szalonba járni:

  1. Szigorú előírások és törvények védik az egészségedet, így sosem kell attól tartanod, hogy tudtodon kívül károsodna a bőröd vagy az egészséged.
  2. A szalonok szakemberei igyekeznek felmérni a bőröd típusát és barnulási képességeit. Ehhez mérten szolgálnak tanácsokkal és kiegészítő termékekkel, amikkel segíthetik a gyors és biztonságos barnulást.
  3. A szolárium szalonokban képzett szakemberek figyelik és kezelik a gépeket. Mindig számíthatsz a magas szintű higiéniára és a felkészült szakemberek tanácsaira, segítségére, így nem kell kellemetlen meglepetésektől tartanod.
  4. A jó minőségű felszereléssel ellátott szalonok mindig a legjobb barnulást eredményezik. Szigorú uniós előírásoknak megfelelően karbantartott gépekre számíthatsz a szolárium szalonokban, így biztos lehetsz benne, hogy a terveid szerint fog haladni a barnulás. Könnyen irányíthatod is a gépet, hisz bármikor lekapcsolhatod, kinyithatod az ajtaját, ha esetleg rosszul éreznéd magad.
  5. A szolárium szalonok a gépeken kívül többféle módszerrel is szolgálnak a barnuláshoz. Krémekkel, sprayk-kel is tudják segíteni a kívánt színárnyalat elérését. Ez kifejezetten hasznos azoknak, akik ódzkodnak az UV csöves gépek használatától.
  6. A biztonság mellett a stílus is képviselteti magát a szolárium szalonokban. A védő szemüvegek és egyéb kiegészítők mellett sok szalon kínál már például napozó tetoválást. Ez egy testre ragasztható minta, ami megóvja a bőr adott felületét az UV sugaraktól, így az nem barnul, ezáltal alakítva ki stílusos mintázatot.